HUOM! OBS! ATTENTION!

Jos otat riskin ja luet, niin muistahan kommentoida! Tack så Bra eller ngt så, Jaa

10.6.2009

uusi suunta, uusi suunnitelma

Gringojen tarina tuli loppuunsa ennen alkuaan. Jatkan tahan peraan kuitenkin oman loppu reissuni, koska tiedan etta ainakin yksi ihminen lukee tata.
Eli takaisin Espanjaan..
Valenciaan sadun liftin jalkeen matka jatkui Barcaan Junalla. Ja tarina Barcelonasta menee kutakuinkin nain: Kaksi Gringoa istuu Barcassa. Toinen lensi pois. Yksi Gringo vain, istuu Barcassa.
Nain eli paljon on ehtinyt tapahtua. Toinen lahti lentaen kotiin, lentaen ei maitojunalla. Itse suuntasin kaikkien aikojen huonoimman hostellin jalkeen takaisin pakkaspiireille Interlakeniin, Sveitsiin. Muutama paiva rentoutumista ja vuorelle kapuamista ja sen sellaista. Teki ihan hyvaa ja fiilikset olivat siihen asti hupussaan kun netti pankki kertoi tilin saldon olevan 9e ja rapiat. No ei se mitaan. Matka jatkuu. Onneksi on kavereita jotka jeesaa, ja onhan mulla kateista ja toinen pankkikortti.
Tanaan saavuin pikaiselle visiitille Euroopan parhaimpaan vuoristokaupunkiin, dornbirniin. Parin tutun nakemista ja matka jatkunee kohti Saksan maata. Muutama tunti on aikaa muistella vanhoja aikoja.
Loppu reissun suunnitelma on seuraava:
Saksan kautta Tanskaan sukulaisten luo ja rautasahan taikka pyoran osto ja polkien kotio. Tiedan etta niinkuin yleensa tahankin asti suunnitelmilla on tapana muuttua. Ehka tallakin kertaa tai sitten ei. Sen naemme myohemmin. Nyt kuitenkin jatkan matkaa.

2 kommenttia:

Rottabonus kirjoitti...

Ohhoh, tällä kertaa sit näin. Kelailinki et ei menny iha suunnitelmia mukaa ku näin peten auton kyydissä eilen O__O

bach' kirjoitti...

haha :D..
jos ois vaha enempi rahaa viel nii ei nakys mua viel pitkaa aikaa.

Kävijät