HUOM! OBS! ATTENTION!

Jos otat riskin ja luet, niin muistahan kommentoida! Tack så Bra eller ngt så, Jaa

2.6.2009

Here We Go Again..

Joo.. Juuri kun paastiin sanomasta, jotain tyohon liittyvaa, niin nyt on sitten muuta kerrottavaa.. Se oli siina. Eli riitti.. Tyo ei ollut fyysisesti rankkaa, mutta henkisesti joo. Mieti itse millaista on soittaa asiakkaalle ja yrittaa myyda kilo shaissea puolen kilon tai puolentoista kilon hintaan.. Tuskin kauppa kavisi edes ilmaseksi. Semmoista se on. Suunnitelmat ovat taysin auki, tai no ei ihan taysin auki (EMME VOI KERTOA KAIKKEA KOSKA SATU HUOLESTUISI TURHAAN).. Eli on meilla plaani. Kaverit jos niita viela on nii ymmartaisivat kylla. Vanhemmat olisivat kauhuissaan, ehka ja suotta. Eli en pysty sanomaan mista seuraava viesti tulee, vai tuleeko seuraavaa ollenkaan. Noh ei pitáisi olla nain epailyttava, mutta olenpahan silti.
Onhan meilla tassa litran pullo rommia ja Pepsi-Colaa 4litraa. Luulemme muutavan neuvoa-antavan auttavan keksimaan paremman suunnitelman. Eika kylla jos rehellisia ollaan niin tassa nykyisessakaan mitaan vikaa ole. Pysytaan yhteyksissa!

ps. Avustuksia otetaan vastaan. TXT:lla tilinumerot tarvittaessa, Merci ja kiitos ja Tack s+ bra!

4 kommenttia:

Janne kirjoitti...

No sehän menee ihan kivasti :)
Lauantain sit nähäänki jo rt:ssä taas!

Anonyymi kirjoitti...

Hello Los Gringos!

Tehän voisitte liftata vaikka Afrikkaan tsekkaamaan paikalliset juomingit. :D Satu ja mummo kannustavat teitä laajentamaan juomatottumuksianne ja etsimään elämälle suurempaa merkitystä ja halvempaa rommikolaa. :D
Voisitte myös helpottaa tuota rahaliikennettä laittamalla blogiinne suoran linkin nettipankkiin. :D Kuinka paljon helpompaa elämä sitten olisikaan. Raha vaan virtaa tileillenne.

Terveisin
huolestuneet ÄITI ja MUMMO :D

Rottabonus kirjoitti...

Nooni ei teil huonosti mee! Varsinkaa jos saan öisin tekstiviestejä "Hajoo 3eg", naurahdukset =D.

Katotaan jos pysytte siel tarpeeks kauan ni ehkä teitä voi vähän sponssia, tai sitten vaa nähää tossa juhannuksena =)

Löytäkää nyt duunipaikka ja tehkää sitä duunia perkele! =D

Gringo loco kirjoitti...

EMME tee.

Kävijät