HUOM! OBS! ATTENTION!

Jos otat riskin ja luet, niin muistahan kommentoida! Tack så Bra eller ngt så, Jaa

4.6.2009

On the Road

Jeih! NYt sitten rupesikin elaman luistamaan taalla Espanjassa. Vuokra-asuntoa kun emme huolineet niin paatimme sitten kerralla panostaa tulevaisuuteen ja ostaa oman asunnon. Kalliiksihan tuo tuli, mutta minkas teet: Eroski ja 16e! Tonttia emme tosin loytaneet viela mutta tuo Playa de Torre de Mar saanee kelvata, ainakin hetkeksi. Nyt voi sitten aiditkin olla rauhassa eika tartte hatailla. Hyvin meilla menee.
Liftaustakaan emme ole aikuisten oikeasti (viela) kokeilleet. Bussia ja junaa on tarpeen tulle kaytetty ja liput kiltisti maksettu. Toisaalta ottaahan se valilla koville kun rommi pullo maksaa saman kuin 4 menopaluuta.
Talla hetkella olemme siis taalla Torre Del Mar:ssa ja asustelemme oikeen viihtysalla alueella ikiomassa talossa, jossa ei ole ikkunnoita, eika ovea saa lukkoon. Puuttuvat ylellisyydet korvaa kuitenkin lahes 2 m^2 kokoinen olokeittiomakuuhuone. Ja jotain muuta hyvaa niiin eihan siella kylma paase tulemaan..

Mutta katsellaanhan taas, jos me viela koneelle paastaan. Matka jatkuu. ..eh heh,, Eroskista sais kylla kumiveneenkin alle 20e.. Kuinkakohan kauan silla soutaa Suomeen?

2 kommenttia:

Janne kirjoitti...

Luotan edelleen siihen et pete soittaa 02.30 la-su yönä "ootko missä? tuu hakee rt:n edestä, oli aivan paska ilta.."

Anonyymi kirjoitti...

soittaa soitaa ja lupaa soittaa
T:pete

Kävijät