HUOM! OBS! ATTENTION!

Jos otat riskin ja luet, niin muistahan kommentoida! Tack så Bra eller ngt så, Jaa

5.6.2009

First part is the hardest?

Mihinkas sita viime viesti jaikaan.. Taisi olla Torre Del Mar. Nukkuminen teltassa osoittautui ekaa yota vaikeammaksi. Tama saattoi johtua veren alkoholipitoisuudesta joka oli jo nollissa. Eihan siita nukkumisesta mitaan tullu ja vakiisin makaaminenkaan ei tuntunut kovin luontevalta. Onneksi Apteekki oli viela puoli kymmenen aikaa illalla auki ja molemmille saatiin haettua laaketta. Reseptiin jai merkinta 5tolkkia illassa + tarvittaessa jotain tiukkaa. No Torre Del Mar tuli kierrettya suht nopeesti. Kaljaa + kebua ja nukkumaan, eika se vielakaan onnistunut. Syy tosin voi olla myos se, etta tuo lasten leikkiteltta ei ole tehty aikuisia varten. Suorana nukkuminen on lahes mahdotonta ja sivusuunnassa tilaa ei ole. Mutta se siita.
Tana aamuna matka jatkui sitten kohti tuntematonta. Lapussa luki suuntaa-antavasti
"Granada/Almeria ->VALENCIA"
Nain sitten kavi etta muuan kiinteistovalittaja, Jorge nimeltaan, tarjosi kyytia jo kahden minuutin odottelun jalkeen. Jorge ei puhunut englantia eika suomea, mutta perille paastiin muutaman pysahdyksen jalkeen. Tarjosihan han meille juomatkin. Gracias Jorge!
Nyt olemme siis taalla Valencian sydammessa hostellissa nukkumassa kunnolla (juomassa ilmaista sangriaa), huonosti nukuttujen teltta oiden jalkeen. Huomiset suunnitelmat ovat toistaiseksi taysin auki. Joko vietamme toisen yon taalla Espanjan itarannikolla, taikka otamme suunnaksi Pohjoisen. Tiia hanta. Ehka Barcaan, ehka Andorra, taikka Ranskaan. Sen pituinen se.
To be continue?

ps. Send us Money!!!
pps. Bachman osti kameran, ehka lisaa kuvia tulossa joskus
ppps. palaa kohtaan "ps."

1 kommentti:

Rottabonus kirjoitti...

Voi pojat =D Heittäkää läpäl jatkakaa samaa mallii ja heiluttakaa neuvostolippuu ylpeydel!
Kyl te tost selviitte, ehkä te tost selviitte...
Rahaa vois sendii, mut ej olee. Täällä on katos kallista.

Kävijät